Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrările de asfaltare pe Podul Prieteniei, reluate de partea bulgară - Se circulă pe un singur sens, semaforizat

Cristi Șelaru
intrare românia giurgiu pod giurgiu ruse
"De astăzi au reînceput lucrările de reparaţie la covorul asfaltic din porţiunea bulgară a Podului Prieteniei Giurgiu-Ruse, iar pe pod se circulă semaforizat pe un singur sens", a declarat luni, presei, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu, Raluca Dumitrache.

Partea bulgară a informat ITPF Giurgiu cu privire la faptul că, în perioada 18-26 iunie 2022, urma să execute lucrări de reabilitare la Drumul Naţional Ruse- Razgrad şi la covorul asfaltic din partea bulgară a Podului Prieteniei. Lucrările au fost întrerupte în perioada 24-26 iunie şi au fost reluate luni, 27 iunie.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptate pentru camioane la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu este de 90 de minute, iar pe sensul de intrare în ţară este de 50 de minute. Pentru autoturisme timpul de aşteptare este de 20 de minute, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară.

ITPF Giurgiu a luat măsura suplimentării la cinci a numărului arterelor de circulaţie pe care este efectuat controlul de frontieră la cinci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.