Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrările de infrastructură continuă în forță în Sectorul 5 - Asfaltare pe str.Baciului din Ferentari + locuri de parcare

captură facebook
asfaltare

Lucrările de infrastructură continuă în forță în Sectorul 5 -  Astafaltare pe str.Baciului din ferentari + locuri de parcare

”Infrastructură rutieră modernă, pusă la dispoziția locuitorilor din sector - IMAGINI CU LUCRĂRILE AICI

Sectorul 5 continuă să se dezvolte la orizontală! Noi platforme de parcare, un nou covor asfaltic și un nou trotuar sunt puse la dispoziția cetățenilor ca urmare a finalizării lucrărilor de resistematizare a circulației auto și pietonale pe care Primăria Sectorului 5 le-a realizat în zona str. Baciului nr.4, bl.9 din cartierul Ferentari.

Practic, prin implementarea proiectului de resistematizare a circulației auto, au fost reamenajate 33 de locuri de parcare existente, lucrările efectuate vizând inclusiv refacerea covorului asfaltic, a alveolelor arborilor și a trotuarului existent.

Totodată, proiectul a inclus și crearea a 25 de locuri de parcare noi, astfel încât locuitorii din zonă să aibă o grijă mai puțin atunci când ajung acasă de la serviciu. Noile locuri de parcare de reședință vor fi trasate, în perioada următoare, și încărcate în platforma online parcari.sector5.ro pentru a putea fi accesate în mod transparent și închiriate ulterior de cetățenii Sectorului 5.

Precizăm că, în zona menționată, a fost refăcut inclusiv covorul asfaltic din spatele blocului, pentru un plus de confort și civilizație.

Continuăm să facem IMPOSIBILUL POSIBIL pentru cetățenii Sectorului 5!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.