Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrările de reparații pe un sector din Autostrada Soarelui au fost finalizate. S-au redeschis nodurile rutiere de la Centura București și de la Cernica

Automarket
autostrada constructie

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că lucrările de reparații pe un sector de cinci kilometri al Autostrăzii Soarelui au fost finalizate. De asemenea, compania a transmis că s-au redeschis circulației nodurile rutiere de la Centura București și de la Cernica.

Potrivit unui comunicat al Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), circulația pe Autostrada București-Constanța, între kilometrii 12 și 17 a fost redeschisă, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Cum a ajuns Spitalul Universitar focar de COVID-19? O persoană care trebuia să se izoleze, pusă să verifice curăţenia în spital: 'Mie mi se pare puţin penal'

„Marți, 07.04.2020, s-a deschis circulația pe A2, între km 12 și km 17, calea 1 (București – Constanța). De asemenea, s-au deschis circulației și nodurile rutiere de la Centura București (km12) și de la Cernica”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Potrivit acestora, lucrările de pe acest tronson aveau ca termen de finalizare data de 30 aprilie.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 36: 'Să vină Sebi Ghiţă!'

„Lucrările executate constau în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active, repararea rosturilor și a dalelor degradate, așternerea a două straturi asfaltice armate cu geocompozit, precum și aplicarea marcajelor rutiere pentru asigurarea circulației în condiții de siguranță”, a mai transmis CNAIR.

Lucrările de reparații de pe sectorul București – Fundulea al A2 sunt împărțite în două loturi, ambele de câte 12 kilometri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.