Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrările la cea mai importantă instituție de stat de învățământ, în domeniul pregătirii în nursing, au fost finalizate

educatie
Școala Postliceală Sanitară "Fundeni" reprezintă cea mai importantă instituție de stat de învățământ din România, în domeniul pregătirii în nursing și centru pentru formare continuă a cadrelor didactice din acest domeniu. Fondată în anul 1950, această instituție pregătește peste 1600 de cursanți, pentru următoarele specializări: asistent medical generalist, asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală, asistent medical de farmacie, asistent medical de radiologie, asistent medical de laborator.  Monica Anisie, Senator și Președinte al „Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport” a efectuat recent o vizita impreuna Amalia Stoenescu, inspector școlar, pentru a vedea stadiul lucrarilor de modernizare și reabilitare termică. Iata ce scrie aceasta pe pagina de facebook, "Nu exista un moment mai bun să vă anunț că lucrările de  sunt finalizate. În plină campanie de vaccinare, unitatea de învățământ care pregătește viitoarele asistente medicale își va deschide porțile în condiții de siguranță și la cele mai înalte standarde de modernizare. Trebuie să precizez că lucrările s-au realizat începând cu luna martie."
Consolidarea, modernizarea și reabilitarea tuturor unităților de învățământ din sectorul 2 reprezintă  un proiect asumat de PNL Sector 2 încă din mandatul trecut, când au fost finalizate 15 astfel de obiective. În sectorul 2, școlile vor deveni cele mai moderne din România! Am arătat că se poate și, ca Senator și Președinte al „Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport”, mă voi asigura că toți copiii vor învăța la standarde comparabile cu cele mai prestigioase școli europene. mai mentioneaza sursa citata.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.