Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: 'Vă somez, domnule Dragnea, să încetați campania de intimidare'. Plângerea penală împotriva premierului, 'o obligaţie'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a făcu, astăzi,  o serie de declarații importante privind starea economică a României. Ieșirea publică a lui Orban vine în contextul în care acesta a depus săptămâna trecută o plângere pe numele premierului Viorica Dăncilă pentru înaltă trădare.

Citeşte şi: ALERTĂ 24 de copii duşi la spital de URGENŢĂ după ce au mâncat de la un fast -food

"Vreau să fac și câteva precizări despre plângerea penală. Încep avertizându-l clar pe Dragnea și pe întregul aparat de propagandă al PSD, dacă depășește limita legii, vă somez, domnule Dragnea, să încetați campania de intimidare a funcționarilor publici, a cetățenilor, a procurorilor care își fac corect datoria. În România, am ajuns să vedem cu stupoare cum Dragnea a ajuns să îi amenințe și pe jurnaliști că dacă mai publică informații din surse guvernamentale, riscă să fie pasibili de sancțiuni. Am văzut că ați declanșat un linșaj mediatic la adresa mea. Sunt obișnuit și nu voi face niciun pas înapoi în fața atacurilor mizerabile pe care le faceți la adresa mea și vă somez să nu mai intimidați cetățenii români, jurnaliștii, procurorii", a declarat Ludovic Orban.

Despre plângerea depusă pe numele premierului, Orban a mai precizat și că "este un drept constituțional și legal ca cetățean pe care îl am să depun o plângere atunci când sesizez încălcarea legii, este chiar obligație pentru mine".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.