Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban amenință primarii: Nu plătim nimic din ce nu corespunde realității! Nu mai merge ca în guvernul PSD

Guvern
ludovic orban

Premierul Ludovic Orban i-a cerut marți ministrului Dezvoltării, Ștefan Ion, în ședința de Guvern, să nu mai plătească primăriilor banii pe lucrări neefectuate, prim-ministrul transmică trebuie să înceteze practica din vremea guvernării social-democrate.

Ministrul Dezvoltării a spus în ședința de Guvern că în urma controalelor din teritoriu sunt multe „surprize neplăcute” în sensul în care primării cer bani pentru lucrări neefectuate sau care au fost efectuate la alte standarde decât cele convenite. Premierul Ludovic Orban i-a cerut lui Ștefan Ion să-i prezinte într-o săptămână un raport complet, la nivel național, cu lucrările unde sunt nereguli. „Și evident, nu platim nimic din ce nu corespunde realitatii din teren”, a adăugat Orban.

„Am dat posibilitatea primarilor sa-si retraga de buna voie si nesiliti de nimeni aceste anexe inaintate ministerului si aici avem rezultate pozitive”, a mai informat ministrul.

„Deci domnii primari sa inteleaga ca nu mai functioenaza lucrurile ca in guvernul PSD, sa dea la decontare lucrari neefectuate, aici va solicit exigenta maxima. Lucrarile se platesc doar daca au fost efectutate si la calitatea prevazuta in contract”, a zis Ludovic Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.