Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a atacat TVR, după ce l-a invitat pe Klaus Iohannis, alături de Viorica Dăncilă, la o dezbatere: 'Nu avem ce să vorbim cu ei'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Ludovic Orban a analizat, la Digi 24, miercuri seara, prestația pe care a avut-o Klaus Iohannis în conferința de presă de la sediul PNL, prima după mulți ani, precum și pe cea a Vioricăi Dăncilă, care a avut loc imediat după ce a președintelui. Orban a reconfirmat că nu va exista o dezbatere între cei doi pentru că ”nu avem ce să vorbim cu ei”, a spus premierul despre cei din PSD.

TVR i-a invitat pe cei doi finaliști ai prezidențialelor la o dezbatere, dar numai Viorica Dăncilă a acceptat-o. Orban a lansat un atac dur la adresa televiziunii publice, din postura de premier.

Citește și: Olguța Vasilescu șterge pe jos cu noul ministrul al Muncii: E total plopistă și nu înțelege nimic

”Se vede diferența! Președintele nu are nevoie să intre într-o ciorovăială și în stilul de campanie pe care îl face PSD, bazat pe fake-news, pe minciuni. Diferența se vede cu ochiul liber. Îmi pare rău că se continuă mizeriile. Am văzut fotografia aia cu casca preşedintelui în faţa jurnaliştilor. A stat după aia de vorbă cu jurnaliştii. Oricine putea să vadă că nici vorbă de existenţa unei căşti. Dar astea sunt fake news-uri, ăsta e stilul în care comunică PSD (...). Modul în care face preşedintele campanie este un mod deschis, apropiat de oameni, gata să răspundă la orice întrebare care i se pune. Sunt convins că românii vor aprecia lucrul acesta. Nu avem ce să vorbim cu ei.

Nu mă miră că a fost chemată la TVR. TVR care îl chema pe Liviu Dragnea peste tot, mai avea puțin și îl chemau și la Teleenciclopedia.”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu:Vot de trei zile în România, la fel ca în diaspora .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.