Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban intră la rupere: 'Este o nebunie. Sunt paraleli cu realitatea acești indivizi'

Facebook
orban

PNL va vota împotriva înființării comisiei parlamentare de anchetă privind posibilele fraude de la alegerile europene din 26 mai, a spus, pentru RFI, președintele PNL Ludovic Orban. În opinia sa, această comisie ”este o nebunie”, conform Mediafax.

Citește și: Surpriză TOTALĂ pe piața pensiilor private - Ce s-a întâmplat în luna mai cu activele fondurilor

Ludovic Orban declară că ”sunt paraleli cu realitatea acești indivizi. Alegerile au fost organizate de Guvern, de asemenea a fost implicată Autoritatea Electorală Permanentă în organizarea acestor alegeri, președintele AEP este un reprezentant al PSD, care a fost ales de majoritatea guvernamentală PSD-ALDE. Practic, toată organizarea alegerilor a fost în mâna PSD-ALDE. Este ridicol și cred că o țară întreagă efectiv va râde de acești indivizi care au organizat alegerile și acum vor să ancheteze fraudele pe care le-au făcut ei. Da, fraude au fost, că a fost interzis dreptul de vot pentru zeci de mii de cetățeni români din Diaspora”.

Întrebat dacă PNL va face parte din comisia pentru anchetarea presupuselor fraude de la alegerile europene, liderul formațiunii a răspuns: ”Sigur că vom vota împotriva înființării acestei comisii. Dacă această comisie se va înființa, ne vom desemna reprezentanți, pentru că nu putem să-i lăsăm pe ăștia acum chiar să inventeze orice fel de mizerie, orice fel de porcărie. Ei trebuie să ofere o scuză membrilor lor, pentru bătaia pe care au încasat-o la aceste alegeri (...) și inventează tot felul de teme false (...). Comisia asta este o nebunie, care arată faptul că actuala coaliție nu mai are nici un fel de legătură cu realitatea și cu bunul simț”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.