Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a fost părăsit de încă un lider județean: Șeful PNL Teleorman a intrat în echipa lui Florin Cîțu

www.fastweb.com
racolari-transfer

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, și-a anunțat, joi, intrarea în echipa de susținători ai candidaturii lui Florin Cîțu, după ce pe 8 iulie filiala județeană a adoptat o rezoluţie de susţinere a lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al PNL.

Pîrvulescu își argumentează alegerea spunând că județul are nevoie de bani, iar el este un om care caută „soluții”, Florin Cîțu fiind om de cuvânt.

„În decembrie 2020, teleormănenii mi-au acordat votul de încredere pentru a-i reprezenta în Parlamentul României, în calitate de senator. Le-am promis oamenilor că noi, liberalii, vom schimba fața județului nostru, vom aduce investiții importante, apă, canalizare, gaze, vom aduce investitori care vor crea locuri de muncă. Până la următoarele alegeri, avem datoria morală de a demonstra că nu ne rezumăm la promisiuni mari, iar când trebuie să trecem la fapte aruncăm vina pe alții, pe soartă, pe vreme, pe orice ne poate scăpa de răspundere. Eu sunt omul care caută soluții, nu scuze”, a scris Pîrvulescu pe pagina sa de Facebook.

„De aceea, începând de astăzi, fac parte din echipa premierului Florin Cîțu și îl susțin pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, pentru că eu, personal, îl cunosc de mulți ani, știu că este un om de cuvânt și știu că această echipă este cea câștigătoare. Teleorman are nevoie de susținere, iar programul premierului Cîțu este cel care se pliază perfect pe nevoile județului nostru. Cred cu tărie că această alegere este cea care ne va ajuta să ducem comunitatea noastră la un nivel superior, să schimbăm mentalitățile și cutumele care ne-au ținut pe loc atâția ani. Sunt conștient că această alegere va da naștere multor speculații din partea celor care "nu cuvântă" decât atunci când interesul personal este afectat, însă vă promit că voi merge înainte, cu capul sus, lăsând timpul si faptele să demonstreze că adevărul nu poate fi învins de nimeni. Obiectivele mele și promisiunile făcute teleormănenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîțu și parteneriatului Președinte- Guvern- majoritate parlamentară formată în jurul Partidului Național Liberal”, a adăugat liderul PNL Teleorman.

Senatorul Eugen Pîrvulescu este cercetat de DNA după ce ar fi cerut membrilor unor comisii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman să îi dea subiectele la concursuri organizate pentru posturi de asistent medical şi şofer, a anunţat, joi seară, că suţine candidatura lui Forin Cîţu pentru preedinţia PNL. ”Bine ai venit în echipa câştigătoare, Eugen”, a scris imediat de Facebook premierul Florin Cîţu. PNL Teleorman a adoptat, în 8 iulie, o rezoluţe de susţinere a candidaturii lui Ludovic Orban pentru şefia partidului, rezoluţia fiind votată inclusiv de Pîrvulescu.

În 8 iulie, Ionel Dancă anunţa că filiala PNL Teleorman a votat susţinerea lui Lucovic Orban, deciia fiind luată în unanimitate.

”Echipa câştigătoarea PNL Teleorman, condusă de Eugen Pirvulescu si de colegul si prietenul meu, Cristi Barbu, nu se schimbă şi merge mai departe cu Ludovic Orban, actualul si viitorul presedinte al Partidului National Liberal. Felicit delegaţii PNL Teleorman care, la propunerea lui Cristi Barbu, au validat în conferinţa judeţeană de astăzi, în unanimitate, rezoluţia Biroului Politic Judeţean de susţinere a lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte PNL”, scria Dancă.

În 22 iulie, DNA a anunţat plasarea sub control judiciar a lui Eugen Pîrvulescu, pentru folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

"În perioada 28 mai – 20 iunie 2021, inculpatul Eugen Pîrvulescu şi-ar fi folosit influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al unei filiale de partid aflat la guvernare, pe lângă membrii comisiilor de concurs constituite de conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman, solicitându-le în mod repetat, atât direct, cât şi prin intermediul unei alte persoane, să elaboreze şi să-i remită seturile de subiecte care urmau să fie date la proba scrisă a concursurilor organizate în perioada mai-iulie 2021, pentru ocuparea unor posturi vacante/temporar vacante de asistent medical şi şofer autosanitară II", a transmis atunci DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.