Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a IZBUCNIT din cauza DEMITERII lui Nazare: Forurile statutare ale PNL decid politica Guvernului, nu invers

orban pnl

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, marţi, la Ploieşti, că nu filiala Prahova a pierdut poziţia de ministru al Finanţelor după revocarea lui Alexandru Nazare, ci partidul în ansamblul său şi chiar România.

"Nu filiala Partidului Naţional Liberal a pierdut poziţia de ministru al Finanţelor, PNL, în ansamblul său şi chiar şi România a pierdut un ministru al Finanţelor care şi-a făcut datoria şi care a girat funcţia de ministru al Finanţelor cu competenţă, cu profesionalism şi cu rezultate evidente şi vreau să ştiţi că decizia de revocare a domnului ministru s-a luat împotriva voinţei mele şi fără nicio consultare a PNL", a spus Orban în discursul susţinut la conferinţa de alegeri a PNL Prahova.

El a reiterat că forurile statutare ale Partidului Naţional Liberal sunt cele care decid politica Guvernului, nu invers.

"Şi aici v-o spun limpede: nu Guvernul dă ordine la partid, ci forurile statutare ale Partidului Naţional Liberal sunt cele care decid politica Guvernului şi aşa trebuie să fie", a punctat liderul PNL.

Referindu-se la PNRR, Ludovic Orban a spus că au fost luate decizii fără consultarea coaliţiei.

"Nu este adevărat că în PNRR o să fie bani la dispoziţia primarilor din Prahova pentru înfiinţarea de distribuţii de gaz pentru că în PNRR-ul trimis la Bruxelles de Guvern nu se alocă bani pentru gaz decât pentru o regiune, considerată tampon, care este regiunea Oltenia. Or, Prahova nu este în Oltenia, aşa că trebuie să ştiţi lucrul ăsta, că aşa s-a hotărât la nivel guvernamental, fără o consultare a coaliţiei, dar, evident, trebuie să finanţăm înfiinţarea de distribuţii de gaz din PNDL 3. Este obligatoriu", a mai spus preşedintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.