Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a răbufnit în direct la TV: 'Cine lansează astfel de alegaţii în spaţiul public este complet dus cu capul'

Facebook
Orban suparat

Premierul Ludovic Orban a răbufnit duminică, la România TV, afirmând că cei care acuză Guvernul PNL de manipularea datelor în privința COVID-19 „sunt duşi cu capul”.

Donald Trump, afirmații ȘOCANTE: Încetiniți ritmul de testare!

„Toată demagogica politică legată de -  faptul că am văzut repetate declaraţii că noi manipulăm cifrele. Nu manipulăm nicio cifră. Noi avem un număr de laboratoare acreditate care au o capacitate de testare pe care am crescut-o de la 5-600 la peste 17.000 de teste zilnice. Aceste laboratoare fac analizele, cu aparatele de tip real time PCR, aceste analize sunt analize care se fac după o metodologie, se înregistrează. Există un sistem de centralizare a informaţiilor şi toate informaţiile sunt publice. Nimeni nu poate să manipuleze aceste informaţii. Cine  lansează astfel de alegaţii în spaţiul public este complet dus cu capul. Nu există nicio posibilitate de a manipula aceste informaţii”, a spus Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, „bagatelizarea sistematică a pericolului, lansarea sistematică a unei instigări la nerespectarea regulilor provoacă consecinţe foarte periculoase”.

Alte 315 noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, astfel că bilanţul a ajuns la 24.045, fiind a cincea zi consecutiv în care numărul îmbolnăvirilor trece de 300. Totodată, s-au înregistrat 12 decese, numărul total fiind de 1.512, a anunţat duminică Grupul de Comunicare Strategică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.