Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban A REFUZAT să deschidă lista la europarlamentare: 'Păi, eu mă pun pe mine cap de listă? Nu voi candida! Sunt candidat la funcția de premier'

Inquam Photos / George Calin
ludovic orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, susţine că nu va candida la alegerile europarlamentare, precizând că este candidat la funcţia de prim-ministru, iar pe de altă parte partidul nu poate fi condus de la Bruxelles. "Preşedintele partidului nu pleacă de pe câmpul de luptă", afirmă el.

Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, pentru News.ro că nu va candida la alegerile europarlamentare, deşi Consiliul Naţional al partidului a decis să-i ofere prima poziţie pe listă.

Citește și: S-a aflat! Cu ce se ocupă fratele Irinei Tănase – Un apropiat al lui Liviu Dragnea, în spatele propunerii

"Preşedintele partidului nu pleacă de pe câmpul de luptă. Sunt candidat la funcţia de prim-ministru şi partidul nu poate fi condus de la Bruxelles. Prin decizia Consiliului Naţional mi s-a conferit dreptul de a mi se propune capul de listă. Păi eu mă pun pe mine cap de listă? Nu voi candida", a afirmat Orban.

Întrebat dacă Iaşiul sau Moldova vor avea avea un candidat pe locurile eligibile la alegerile pentru Parlamentul European, Orban a precizat că nu poate oferi un răspuns, pentru că totul depinde de modul cum se prezintă fiecare candidat, dar şi de votul din structurile de conducere ale partidului.

Citește și: Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, eliberează atomica! Cine s-ar afla în spatele exploziei monedei euro

"Nu e candidaturi pe judeţe. Sunt 33 de europarlamentari şi 41 de judeţe. Partidele nu pot trimite reprezentanţi din fiecare judeţ, lista este naţională. Important e să trimiţi oameni valoroşi care au expertiză în relaţii internaţionale, care stăpânesc un domeniu de activitate, pentru a se putea impune în faţa colegilor din alte structuri ale Uniunii Europene", a mai spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.