Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a sunat adunarea - Liberalii pregătesc lovitura de grație pentru PSD-iști / SURSE

PNL
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a chemat, vineri, pe toți coordonatorii comisiilor de specialitate a PNL pentru a pregăti Cartea Neagră a guvernării PSD-ALDE, care urmează să fie prezentată de liderul PNL în luna ianuarie, au afirmat prentru MEDIAFAX surse din interiorul partidului.

Liderul PNL i-a chemat din zilele libere pe toți șefii comisiilor de specialitate din cadrul partidului pentru a constitui cartea neagră a guvernării PSD, analizând fiecare minister. Potrivit surselor citate, printre șefii comisiilor prezenți la întâlnirea cu Ludovic Orban se numără și coordonatorul Comisiei pentru apărare a PNL, deputatul Ovidiu Raețchi, dar și coordonatorul depatamentuluid e justiție al partidului, deputatul Ioan Cupșa. Departamentul educației al PNL este condus de către deputatul Marilen Pirtea, prezent și el la întâlnirea de vineri pentru pregătirea cărții negre a guvernării PSD-ALDE.

Accident VIOLENT în Gorj - Două mașini s-au ciocnit frontal: 6 victime, printre care o femeie însărcinată

Nu este prima oară când liberalii prezintă Cartea neagră a guvernării PSD-ALDE. La începutul acestui an liderul PNL a prezentat analiza primului an de guvernare PSD-ALDE, afirmând că din 724 de măsuri asumate doar 33 au fost îndeplinite şi că ar fi ”o nesimţire” din partea unui ministru din guvernele anterioare să spere că va fi desemnat în viitorul Cabinet.

”Acest program de guvernare conţine în total asumate realizarea a 724 de măsuri. După un an de guvernare din 724 de măsuri asumate de Guvernul PSD-ALDE nu au fost realizate, îndeplinite complet, decât 33 de măsuri. Chiar şi din aceste 33 de măsuri unele sunt mai degrabă instituţionale, nu sunt măsuri care să aducă corecţii de fond sau rezolvări de fond pentru problemele cu care se confruntă diferitele domenii de activitate”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă în care a prezentat o analiză făcută de liberali, intitulată „Cartea neagră a Guvernării PSD 2017-un an pierdut pentru România. PSD dăunează grav românilor”, a declarat Ludovic Orban, pe 23 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.