Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, ACUZAȚII GRAVE: Un dosar construit pe o greşeală de transcriere

ludovic orban

Ludovic Orban a declarat, marţi, la ÎCCJ, unde a avut loc un nou termen în dosarul în care este acuzat de folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, că este nevinovat, că nu a luat niciun ban şi nu are ce să denunţe, pentru că în jurul său nu au fost săvârşite ilegalităţi. Totodată, deputatul PNL a susținut că dosarul său este „un dosar construit pe o greşeală de transcriere a unor interceptări”.

Traian Băsescu ACUZĂ: 'Revendicările străzii au fost IGNORATE'

"Sunt nevinovat, nu am săvârşit vreo infracţiune, nu mi-am folosit influenţa politică, nu am luat niciun ban. (...) Am fost întotdeauna un om care a respectat legea, un om care am fost corect şi cinstit şi practic nu am ce să denunţ din moment ce în jurul meu nu s-au săvârşit ilegalităţi", a spus Orban.

MĂRTURIA celui de al doilea om-cheie în Black Cube: Referiri la Hellvig și președintele României

„Din discuțiile care au fost înregistrate de domnul Urdăreanu nu reiese faptul că, sigur că există o transcriere neconformă cu înregistrarea care apare în rechizitoriu și pe care am sesizat-o, în care se spune, se transcrie că Cozmin, Sorin, mi-au cerut. Nu e așa! Eu am spus o tranșez cu Cozmin, cu Sorin și cu alții. O tranșez! Și era vorba de faptul că televiziunile, <> cum m-am exprimat, sunt într-o situație dificilă și că folosesc ocazia de campanii pentru a mai obține bani și mă refeream la televiziuni, nu la persoane. Deci e evidentă intenția de a discuta despre finanțarea legală pe care de altfel am și pomenit-o anterior în discuție cu domnul Urdăreanu" a precizat Ludovic Orban.

Orban este acuzat de DNA că, la data de 1 martie, l-a contactat pe omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală pentru alegerile locale din vara anului 2016.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.