Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban acuză PSD că nu dă ’doi bani’ pe opiniile Comisiei de la Veneția: ’Acționează premeditat împotriva apartenenței noastre la UE’

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a susținut, luni, că PSD și ALDE, în frunte cu Dragnea și cu Iordache, ”nu dau doi bani” pe opiniile și expertiza Comisiei de la Veneția deoarece s-au împotrivit adoptării cererii de asistență pentru elaborarea modificărilor la coduri și la legile justiției.

Citește și: A demisionat din partid și va candida la prezidențiale! Despre cine e vorba

”În plenul Comisiei de la Veneția, Florin Iordache a solicitat asistența experților Comisiei în elaborarea modificărilor la coduri și la legile justiției. Secretarul comisiei și-a arătat disponibilitatea de a sprijini această cerere, făcând precizarea că nu Iordache, ci conducerea Camerei Deputaților sau Senatului trebuie să formuleze cererea. Astăzi (luni - n.r.), în Biroul Permanent al Camerei Deputaților, am solicitat adoptarea cererii de asistență către experții Comisiei de la Veneția și cei ai Comisiei Europene. Majoritatea PSD-ALDE, în frunte cu Dragnea și cu Iordache, au votat împotriva cererii PNL, arătând că nu dau doi bani pe opiniile și expertiza acestor prestigioase instituții”, a scris pe Facebook Ludovic Orban.

El precizează că respingerea solicitării parlamentarilor liberali are loc cu o zi înainte de raportul MCV și de rezoluția din Parlamentul European, în condițiile în care amândouă fac referiri exprese la recomandările Comisiei de la Veneția.

”Se vede din ce în ce mai clar că Dragnea și Tăriceanu acționează premeditat împotriva apartenenței noastre la Uniunea Europeană, pentru că altfel nu există nicio explicație pentru acțiunile lor sistematice contrare principiilor, valorilor și reglementărilor europene”, a conchis președintele PNL..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.