Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, acuzații înainte de alegeri: 'Există unii care umblă cu chimirul din care scot bani pentru a convinge o parte din electorat să voteze cu PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Preşedintele PNL Ludovic Orban acuză că înainte de alegeri există „unii care umblă cu chimirul” din care scot bani pentru a convinge o parte din electorat să voteze cu PSD. În acest context, el s-a arătat convins că voturile alegătorilor din Călăraşi nu sunt de vânzare.

În discursul ţinut duminică, în timpul unui miting electoral la Călăraşi, Ludovic Orban a acuzat faptul că există persoane care încearcă să cumpere voturi în competiţia electorală pentru administraţia locală.
„Sunteţi o filială performantă, sunteţi oameni care aţi câştigat competiţiile electorale şi le-aţi câştigat pe bine, nu aşa cum vor unii să câştige competiţiile electorale umblând cu chimirul plin şi la miez de noapte scoţând din chimir diferite bancnote pentru a-i cumpăra pe aceia care altfel nu pot fi convinşi să voteze cu PSD. Chiar dacă sunt unii care umblă cu chimirul plin, eu sunt convins că locuitorii din Călăraşi nu sunt de vânzare, ştiu cine a făcut lucruri pentru ei şi nu vor avea altă opţiune decât candidaţii PNL”, le-a spus Ludovic Orban liberalilor din Călăraşi.

Ludovic Orban îi mobilizează pe liberali: 'Vom câştiga alegerile parlamentare şi vom guverna România, iar voi veţi avea în Guvern un partener'

El le-a transmis acestora că administraţia trebuie să fie un partener al cetăţenilor şi al mediului de afaceri spunând că, la rândul lor, oamenii din administraţie trebuie să aibă viziune antreprenorială.
„Trebuie să transformăm administraţia într-un partener al oricărui om care are o idee, o iniţiativă. Administraţia trebuie să devină partener al mediului de afaceri iar administraţia trebuie să aibă un spirit antreprenorial, să iniţieze proiecte. Într-o comunitate locală o viziune de dezvoltare este în primul rând apanajul primăriei care poate să genereze acele investiţii şi programe care pot să crească calitatea vieţii ” a mai afirmat liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.