Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: 'Adversarul PNL este actuala coaliţie de guvernare iar bătălia noastră este pentru a înceta cât mai repede posibil această guvernare toxică'

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara referitor la USR-PLUS că oricine se implică împotriva actualei coaliţii de guvernare este un posibil partener, cu care liberalii nu se bat, deoarece adversarul este PSD-ALDE, potrivit agerpres.ro.

Citeste si ALERTĂ Un alt deputat pleacă din PSD : Am decis că este timpul să 'mă rup' de acest tip de politică

"Adversarul PNL este actuala coaliţie de guvernare iar bătălia noastră este pentru a înceta cât mai repede posibil această guvernare toxică, nocivă pentru România. Orice posibil partener care se implică alături de noi în bătălia cu actuala coaliţie de guvernare şi poate avea contribuţii în atingerea obiectivului de a pune punct acestei guvernări e un posibil partener cu care nu ne batem, pentru că adversarul este PSD-ALDE", a spus Orban la Digi24.

Liderul PNL a arătat că ar prefera ca USR şi PLUS să-l susţină la alegerile prezidenţiale pe preşedintele Klaus Iohannis.

"Sigur că am prefera în privinţa alegerilor prezidenţiale de anul acesta să meargă pe mâna preşedintelui Iohannis, pentru că este clar pentru orice om care ştie să citească sondaje şi care cunoaşte viaţa politică din România că preşedintele Iohannis are clar, de departe, cea mai mare şansă de a câştiga alegerile prezidenţiale. Apariţia unui alt candidat, să spun, pe dreapta nu va face altceva decât să amâne pentru un eventual tur doi şi într-un fel să creeze probleme suplimentare. Preşedintele Iohannis astăzi este clar liderul român cu cea mai mare credibilitate şi în România, dar mai ales la nivel european şi pe plan internaţional. (...) Preşedintele Iohannis este cel care întotdeauna a fost ultima redută în bătălia cu PSD-ul şi care a reuşit, sigur, în parteneriat şi cu noi şi cu opoziţia, să blocheze foarte multe iniţiative nocive pentru economia şi societatea românească. Deci, cred că susţinerea preşedintelui Iohannis este normală, firească şi ea ar trebui făcută şi de alţi actori politici din opoziţie", a afirmat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.