Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: 'Alegerile au fost atât de corecte cât de bine organizate au fost de către acest Guvern'

Orban Ludovic

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, la Digi 24, că acuzaţiile PSD privitoare la fraudarea alegerilor ''este o chestiune de Cascadorii Râsului'', pentru că au fost organizate chiar de cei care arată cu degetul şi învinovăţesc. În acest sens, Ludovic Orban a declarat că ''alegerile au fost atât de corecte cât de bine organizate au fost de către acest Guvern''.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

''Readuc aminte, preşedintele AEP este numit de majoritatea parlamentară, actele normative privitoare la organizarea alegerilor au fost emise de guvernul. Organizarea alegerilor efectivă a fost făcută de Guvernul lor. E o nebunie totală, poate din cauză că au fost 40 de grade azi, s-or fi plimbat cu capul în soare”, a mai spus Orban. Este o aberaţie totală, alegerile au fost atât de corecte cât de bine organizate au fost de acest guvern, iar cu siguranţă nu au fost bine organizate în diasporă pentru că nu li s-a permis la zeci de mii de români să-şi exercite dreptul la vot şi l-au exercitat în nişte condiţii umilitoare'', a opinat liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.