Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singurul lider politic care reacționează după ce Ludovic Orban a numit POMENI alocațiile copiilor: 'Fură banii copiilor din toată țara. Ce trebuie să pățească?'

Facebook
miniștri țigări distanțare

Premierul Ludovic Orban a făcut o serie de declarații înfiorătoare despre copiii românilor și despre alocațiile lor. Orban, președintele celui mai important partid din țară, a numit alocațiile copiilor drept pomeni. El a anunțat, vineri, că analizează modul în care poate ataca la Curtea Constituțională legea care dublează alocațiile copiilor și a făcut un apel la parlamentari ”să nu ai voteze pomeni”.

Victor Ponta, președintele PRO România, este singurul lider politic care a reacționat, vineri, la ce a putut premierul să spună despre alocațiile copiilor români. ”Ce trebuie să pățească Ludovic Orban?”, îi întreabă Ponta pe cei din PNL.

Citește și: Klaus Iohannis șochează! Demers anti-românesc

”PNL a sustinut tot timpul ca Liviu Dragnea trebuie sa mearga la inchisoare pentru ca a luat din banii copiilor din Teleorman!

Acum Ludovic Orban fura banii copiilor din toata tara - stabiliti prin lege de Parlament! Intreb PNL ul acum - ce trebuie sa pateasca Ludovic Orban?”, e mesajul lui Ponta.

Citește și: Ordin urgent al lui Marcel Vela! Se face lumină: ‘Nu are atribuții’

”Suntem în analiză (cu privire la posibilitatea de a ataca dublarea alocațiilor copiilor la CCR – n.r.). Noi suntem un guvern responsabil. Tot ceea ce votează Parlamentul de o bună bucată de timp nu are nicio legătură cu realitatea economică din România – noi și noi acte normative care generează scăderi de venituri, care generează noi cheltuieli și care riscă să arunce România în haos. Nu e normal. Fac apel la responsabilitate către membrii Parlamentului – nu mai votați astfel de acte normative, nu mai votați pomeni, nu mai votați creșteri de cheltuieli pentru care nu există resurse financiare”, a declarat Ludovic Orban când a fost întrebat dacă mărește alocațiile.

Citește și: Furie totală! Codrin Ștefănescu a explodat: ‘Să se rupă norii, să se cutremure pământul’ .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.