Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban anunță restructurări în Aparatul Administrativ: Funcționarii care trebuie să înceapă să-și împacheteze lucrurile

presidency.ro
Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat în direct la Digi 24 că dorește reducerea numărului de ministere la maxim 16 și anunță restructurări masive în rândul eșalonului inferior al guvernării. Orban i-a enumerat și pe cei care trebuie să-și facă bagajele: "cei intrați pe ușa din dos, pe bază de carnet de partid și care semnează condica o dată pe săptămână, ar trebui să înceapă să împacheteze".

Citește și: Adevărul despre Dan Barna- Detalii neștiute au ieșit la iveală

"Ținta noastră este reducerea numărului de ministere. Mai puține ministere. 28 de ministere este o prostie , nicăieri nu există așa ceva. M-am uitat prin europa, peste tot sunt 15-16 ministere. După reducerea ministerelor, vom restrânge numărul de agenții și oficii. Cu siguranță unii vor trebui să plece. Cei care au intrat pe ușa din dos, pe bază de carnet de partid și care semnează condica o dată pe săptămână, vor pleca acasă. Vom crea un corp de funcționari neutri care să servească interesul public. Noi avem un program de debirocratizare a instituțiilor, prin digitalizare astfel ca omul să nu mai fie trimis de la Ana la Caiafa. Venim la guvernare cu principiul bunei guvernări liberale" a declarat premierul desemnat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.