Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban anunță un proiect de lege cu impact MAJOR: vouchere de vacanță pentru mediul privat

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că este o discriminare faptul că doar angajații din sectorul public primesc vouchere de vacanță și anunță că PNL a inițiat un proiect de lege prin care și cei din mediul privat să primească vouchere de vacanță.

Citește și: SURSE - PSD se pregătește pentru ieșirea ALDE de la guvernare: mutări de trupe în Parlament

"În ceea ce priveşte atitudinea faţă de sectorul public, vreau să fac o diferenţă foarte clară. PNL respectă activitatea oricărui profesor, medic, poliţist, judecător, funcţionar public care îşi face meseria, care e competent, care serveşte interesul public şi care acţionează în conformitate cu misiunea şi cu prevederile legale ale instituţiei în care îşi desfăşoară activitatea (...). Niciun funcţionar care îşi face treaba nu este în pericol. Politicile publice orice partid le implementează prin intermediul funcţionarilor publici. Ceea ce ne dorim este ca angajaţii din mediul privat să beneficieze cu adevărat de recunoaştere, de un tratament firesc şi să nu existe o discriminare pozitivă pe care să o faci pentru angajaţii din sectorul public numai din raţiuni de natură electorală, aşa cum a făcut PSD-ul şi întotdeauna să ştii să menţii echilibrele", a afirmat miercuri seară Orban la Realitatea TV.

El a adăugat că PNL a iniţiat un proiect de lege în care şi angajaţii din mediul privat să poată beneficia de tichetele de vacanţă.

"Avem proiect de lege în care să stabilim un regim de deductibilităţi, astfel încât şi angajaţii din mediul privat să poată să beneficieze de aceste vouchere de vacanţă de care beneficiază cei din sectorul public. Noi nu avem nimic împotriva voucherelor de vacanţă", a precizat liderul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.