Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, anunț POMPOS: 'Câştigarea alegerilor pentru Parlamentul European va reprezenta o adevărată moţiune de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE'

Inquam Photos/ Octav Ganea
ludovic orban

Preşedintele PNL Ludovic Orban afirmă că tot ce face PSD trage România în jos şi creează premisele ca România să fie pusă la colţ, el spunându-le tinerilor liberali că victoria PNL în alegerile pentru Parlamentul European va reprezenta o adevărată moţiune de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE, scrie News.ro.

Citește și: Niculae Bădălău a EXPLODAT după ce a fost atacat în plină stradă: 'Nu putem accepta să fie folosite asemenea 'injective'

"Doi ani va trebui să fim pe baricade, doi ani mă aştept în primul rând din partea dumneavoastră să fiţi în prima linie a bătăliei cu PSD, mă aştept să fiţi alături de oameni, să fiţi implicaţi în toate activităţile de campanie, în prima linie. Pentru că nu există decât o singură cale de a câştiga alegerile, să-i convingem pe români că noi suntem soluţia, să-i convingem pe români că toate minciunile pe care le primesc în sistem de picătură chinezească, de pe posturi de televiziune sau de pe canale media despre care se vede clar de ce susţin PSD-ul sau alte formaţiuni politice după ştatele de plată pe care le au diferiţi comentatori, diferiţi producători de emisiuni. Trebuie să le spunem adevărul oamenilor pentru că adevărul este clar de partea noastră.(...)Tot ce face PSD trage România în jos şi creează premisele ca România să fie pusă la colţ şi românii să sufere numai şi numai din cauza absurdităţii, relei- voinţe şi comportamentului anti-european al celor care conduc astăzi România", a afirmat Orban.

El a susţinut că "garanţia fructificării la maxim a poziţiei pe care o are România la nivelul Uniunii Europene este doar Partidul Naţional Liberal".

Liderul PNL a avertizat că, dacă va continua această linie politică antieuropeană, această linie politică antidemocraţie, această linie politică împotriva economiei de piaţă, împotriva companiilor, împotriva băncilor, împotriva a tot ceea ce înseamnă componentă esenţială a valorilor şi principiilor care au constituit Uniunea Europeană, România va avea enorm de pierdut.

"Câştigarea alegerilor pentru Parlamentul European va reprezenta o adevărată moţiune de cenzură împotriva Guvernului PSD- ALDE. Să le spunem românilor că dacă votează PNL şi PNL câştigă alegerile , practic, votează căderea guvernului Dragnea, votează punerea definitiv la punct a acestei majorităţi toxice care a generat cea mai nenorocită guvernare pentru România, în momentul în care avem cele mai mari oportunităţi de dezvoltare pentru România. Parcă ne-a bătut Dumnezeu ca în anul Centenar, când am sărbătorit Centenarul să avem un asemenea Guvern, Guvernul Dăncilă iar acum când exercităm preşedinţia Consiliului Uniunii Europene să avem nişte reprezentanţi ca Orlando Teodorovici , ca Daea şi alţii care nici măcar nu ştiu pe ce lume trăiesc în momentul în care participă la reuniunile formaţiunilor componente ale Consiliului Uniunii Europene", le-a transmis Orban tinerilor liberali.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.