Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, anunț CRUCIAL despre Legile Justiției și OUG 114! Când își va angaja Guvernul răspunderea în fața Parlamentului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anunțat că Executivul PNL va adopta vineri un proiect pentru a intra în calendatul de angajare a răspunderii privind modificarea Legilor Justiției și a OUG 114. Șeful Executivului a precizat caă OUG 114 este în curs de elaborare.

„Eu am ca obiectiv ca la ședința de vineri să adoptăm proiectul pe care ne angajăm răspunderea, să intrăm în calendarul de angajare a răspunderii. (...) OUG 114 este în curs de elaborare, mai necesită un mecanism de consultare a mediului de afaceri, a confederațiilor sindicale, a partenerilor sociali, în special o consultare și a unor entități publice, cum este Autoritatea Națională de Reglementare în Energie și vom stabili momentul potrivit în care suntem pregătiți să ne angajăm răspunderea, dar și în privința abrogării prevederilor nocive ale dezastruoasei OUG 114, obiectivul nostru este să finalizăm cât mai curând proeictul de lege, astfel încât să putem să ne prezentăm în fața Parlamentului”, a afirmat Ludovic Orban, joi, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Klaus Iohannis LAUDĂ climatul politic din ultima vreme: 'S-a schimbat mult în bine!'

Chestionat dacă săptămâna viitoare va exista o asumare a răspunderii, pe Justiție, premierul a răspuns că „cel puțin pe Justiție”.

Ludovic Orban a anunțat, luni, că Guvernul își va asuma răspunderea pentru abrogarea și modificarea unor prevederi ale Ordonanței de Urgență 114/2018.Premierul a precizat că sunt vizate prevederi din domeniul Energiei și financiar bancar, dar că nu va afecta prevederile din domeniul construcțiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.