Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, anunț de ultimă oră din Parlament - când va avea loc dezbaterea pe moțiunea împotriva lui Vlad Voiculescu

Facebook
Ludovic Orban

Președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban a anunțat că dezbaterea pe moțiunea simplă depusă împotriva lui Vlad Voiculescu va avea loc luni, la ora 17, urmând ca votul final să aibă loc miercurea viitoare.

„În urma discuției și cu doamna președintă a Senatului, Anca Dragu, i-am informat pe colegii din Biroul permanent al Camerei că intenționăm să convocăm Birourile permanente reunite pentru convocarea unui plen reunit în cursul săptămânii viitoare, cel mai probabil Birourile permanente le vom convoca luni, urmând să stabilim data la care se va desfășura plenul. Avem de finalizat constituirea comisiilor comune permanente, stabilirea delegațiilor și alte decizii pe care le consideram important de dezbătut în plenul camerelor reunite”, a mai spus Orban.

Liderul PNL a anunțat că liberalii vor vota împotriva moțiunii, adăugând: „Dacă avem puncte de vedere sau critici de exprimat, le exprimăm în cadrul coaliției, în cadrul guvernului. Am spus că este necesară o anumită disciplină în acțiunea guvernamentală și transpunerea în disciplină în ceea ce privește comunicarea publică. S-a și văzut de o săptămână și ceva că lucrurile s-au mai normalizat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.