Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban anunță Apocalipsa în PSD: 'Dragnea va încerca să se răzbune pe constestatari'

Inquam Photos/ Octav Ganea
ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă pentru MEDIAFAX, că PSD e mai slab după CExN de vineri, chiar dacă partidul a supraviețuit și că, liderul PSD, Liviu Dragnea, va încerca să se răzbune pe contestatarii care au semnat scrisoarea pentru demiterea acestuia, scrie Mediafax.

“Chiar dacă a supraviețuit, este cu siguranță mai slab. Dar PSD, după ziua de ieri este clar mai slab. Cu siguranță Dragnea va încerca să se răzbune pe contestari. Cu siguranță va schimba miniștrii de care nu e sigur, în frunte cu Stănescu, îl va schimba pe secretarul general, pe Firea de la București”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, sâmbătă pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai spuscă prima care ar trebui să plece din Guvern ar fi premierul Viorica Dăncilă, ținând cont de “standardele lui Dragnea”.

“După standardele domnului Dragnea prima care ar trebui să plece ar fi doamna Dăncilă, care este adevărat că încearcă să comunice, dar demonstrează că este certată cu limba română și cu normalitatea”, a adăugat Orban.

Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat, la finalul CEx al PSD de vineri, că după referendum va avea loc o nouă ședință a Comitetului Executiv, în care se va discuta remanierea, precizând că un ministru care nu are calitate de bun comunicator nu trebuie să rămână în Guvern.

De asemenea, Dragnea a adăugat că a fost împotriva excluderii din partid a vicepreședintelui PSD, Gabrielei Firea, propunere care a fost făcută de Daniel Florea, edilul Sectorului 5.

Citește și: BOMBĂ Conacul lui Liviu Dragnea a fost VANDALIZAT / FOTO

Vineri a avut loc Comitetul Executiv Național al PSD, în care s-a supus la vot continuitatea sprijinului oferit pentru președintele PSD, Liviu Dragnea. Doar opt social-democrați din CexN au votat împotriva susținerii lui Liviu Dragnea, în timp ce 56 au votat pentru susținere. Conducerea lărgită a PSD a dezbătut, vineri, "Declarația privind Starea Partidului Social Democrat", într-o ședință care a durat peste opt ore.

Documentul propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din funcția de președinte al Camerei Deputaților, precum și asigurarea interimatului conducerii partidului de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019. Declarația este semnată de un „Comitet de inițiativă” format din Paul Stănescu, vicepreședinte al PSD, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării, Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD și primar general al Capitalei și Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al PSD și vicepreședinte al Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.