Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban anunță că a sesizat comisiile de cultură asupra rapoartelor TVR şi Radioului public pe 2019: 'În plen votăm respingerea'

Facebook
Ludovic Orban

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis, marţi, să sesizeze comisiile de cultură pentru a se pronunţa asupra rapoartelor de activitate pe 2019 ale TVR şi Radioului public, termenul maxim pentru votul din plenul celor două Camere fiind 1 martie, a anunţat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, informează Agerpres.

"Am sesizat comisiile de cultură ale celor două Camere să se pronunţe asupra raportului TVR şi al Radioului public pe 2019. Să ştiţi că Parlamentul trecut, deşi a primit raportul pe 2019, nu a trimis spre comisiile de cultură pentru ca aceste comisii de cultură să analizeze raportul TVR şi al Radioului public şi să-l trimită către plen. Au mimat o comisie de anchetă care nu a funcţionat niciodată şi au refuzat, majorităţile PSD din Birourile permanente reunite, să sesizeze comisiile de cultură, potrivit regulamentului. Noi am făcut acest lucru. Solicităm dezbaterea cât mai rapidă a rapoartelor pe 2019 a TVR şi a Radioului public", a precizat Orban, după şedinţa conducerii Parlamentului.

Orban a afirmat că termenul stabilit pentru dezbaterea rapoartelor de activitate în comisii este 1 martie, dar acestea se pot reuni mai repede.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

"Termenul stabilit este 1 martie, dar suntem convinşi că aceste comisii se vor reuni mai repede, astfel încât la următorul plen să putem vota respingerea celor două rapoarte, cel puţin cele două formaţiuni din coaliţie", a adăugat Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.