Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban ANUNȚĂ că adoptă rectificarea bugetară: Consiliul Economic şi Social a fost convocat pentru a da avizul. Avizul CES e unul consultativ

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Guvrnul e decis să adopte pe repede înainte rectificarea bugetară. Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că a fost convocat Consiliul Economic şi Social pentru avizul asupra rectificării bugetare, iar proiectul de ordonanţă a fost transmis şi către Consiliul Legislativ. ”Dacă avem îndeplinite condiţiile, vom adopta rectificarea bugetară”, a spus el, conform News.ro.

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, într- o conferinţă de presă susţinută în judeţul Dolj, despre faptul că Guvernul nu are avizul Consiliului Economic şi Social pentru rectificarea bugetară.

Citește și: Traian Băsescu PROFEȚEȘTE: Răzbunarea pentru Pian va fi crâncenă

”Consiliul Economic şi Social a fost convocat pentru a da avizul. Avizul CES e unul consultativ, noi ne-am îndeplinit obligaţia legală de a transmite proiectul de ordonanţă de urgenţă privind rectificarea bugetară către Consiliul Economic şi Social. De asemenea, am transmis şi către Consiliul Legislativ. Dacă avem îndeplinite condiţiile, vom adopta rectificarea bugetară”, a spus Orban.

De asemenea, el a fost întrebat despre creşterea pensiilor, în condiţiile în care în rectificarea bugetară scrie că punctul de pensie va creşte cu 14% , dar nu spune nimic şi despre restul măririi de 26%, şi în câte etape se va putea face mărirea. ”După şedinţa de guvern voi organiza o conferinţă de presă destinată rectificării bugetare”, a replicat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.