Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban anunță că nu există o criză de Remdesivir: 'Spitalele transmit necesarul cu o anumită periodicitate'

Remdesivir

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că în luna octombrie s-au comandat 12.000 de doze de Remdesivir, iar în noiembrie alte 14.000, spitalele fiind cele care transmit necesarul, cu o anumită periodicitate, anunță MEDIAFAX.

Orban a declarat, luni, în Parlament, că în octombrie s-au comandat 12.000 de fiole de Remdesivir, iar în noiembrie alte 14.000.

„Acest medicament există. Spitalele care sunt în lupta anticovid transmit necesarul cu anumită periodicitate, de obicei când se apropie de finalul stocului, către MS, iar MS, există o adresă de mail unde se transmit solicitările. După informațiile pe care le am, da (sunt la MS dozele necesare de Remdesivir - n.r.)”, a spus Orbn.

Premierul a afirmat că există unii președinți de consilii județene care spun că nu există Remdesivir, însă ar trebui ca toată lumea să fie atentă cine sunt acești președinți de Consilii Județene.

„Ar trebui să vă uitați cine sunt și dacă nu cumva au o altă culoare politică decât culoarea noastră. Nu are nicio treabă președintele CJ cu Remdesivir sau cu transmiterea medicamentelor pentru tratare”, a mai spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.