Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban anunţă că o echipă condusă de secretarul general al PNL va face o analiză a situaţiei filialei de la Neamţ

Inquam Photos/Octav Ganea
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că Biroul Executiv al partidului a cerut Biroului Judeţean Neamţ să revină asupra deciziei de dizolvare a Biroului Local PNL Piatra Neamţ, arătând că o echipă condusă de secretarul general al liberalilor, Robert Sighiartău, a fost desemnată să realizeze un raport cu privire la situaţia de aici. "Am solicitat să revină asupra deciziei şi, de asemenea, am desemnat o echipă condusă de secretarul general al partidului să facă o analiză a stării organizaţiei şi să ne prezinte un raport care să stea la baza unei eventuale decizii", a spus Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a arătat că din această echipă va face parte şi Cătălin Moroşanu, deoarece a fost numit, săptămâna trecută, secretar general pe regiunea Moldova Nord-Est. "Domnul Moroşanu este un om extrem de activ în spaţiul politic, un om serios, un om devotat şi care reprezintă cu cinste PNL", a explicat Orban motivele care au stat la baza numirii lui Moroşanu secretar general pe această regiune.

Liderul PNL a precizat că echipa desemnată trebuie să realizeze un raport cu privire la activitatea filialei municipale şi a filialei judeţene Neamţ şi a relaţiilor care au existat de-a lungul timpului.

"Este necesar un raport pentru a putea să luăm o decizie care într-un fel să restabilească armonia în sânul organizaţiei şi să crească performanţa PNL Neamţ. (...) Nu a fost vorba de nicio decapitare. (...) La noi în PNL nu se fac decapitări, nu e chinuit nimeni. Este o decizie normală, firească. Nu exclud şi varianta ca în raport să se propună dizolvarea biroului judeţean. Nu am de unde să ştiu în momentul de faţă. Oricum, ceea ce recunosc că am reproşat este faptul că eu am primit o delegaţie a Biroului judeţean şi a rămas stabilit că mă duc eu ca preşedinte al PNL să purtăm o discuţie în Neamţ şi m-am trezit cu decizia luată fără să mi se comunice intenţia de a da această decizie. Obiectivul nostru este să-i punem pe toţi cap la cap, să rezolvăm toate disputele existente în sânul filialelor, să ajungem la o soluţie corectă, care să permită PNL să abordeze cu şanse câştigarea alegerilor", a menţionat Orban, conform Agerpres. Biroul Politic Judeţean PNL Neamţ a decis pe 7 martie dizolvarea Biroului Local PNL Piatra Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.