Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban are paharul plin: 'Nu mai pot să accept!'

Facebook
Ludovic Orban

Președintele Partidului Forța Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, se declară deranjat de comentariile primite pe pagina sa de Facebook. Un „împătimit” al dialogului cu cei care îi puneau întrebări Online, fostul premier spune că nu mai poate accepta unele atitudini la el pe pagină, asta după ce „cu cât am fost mai civilizat, mai cu argumente, cu atât potopul de invective s-a întețit”.

„S-a umplut paharul. Am încercat cu vorba bună să răspund la comentarii mizerabile. Cu cât am fost mai civilizat, mai cu argumente, cu atât potopul de invective s-a întețit. Voi bloca toți trolii pesediști, auriști și șoșocari. Respect opiniile diferite, dar nu mai pot să accept mojicia, inepțiile, grosolănia, analfabetismul, delirul conspiraționist, injuriile, invectivele, minciunile, gogomăniile”, a spus Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.
„Eu nu aș vrea (n. r.: să răspundă la comentariile celor plătiți să posteze), dar când primesc comandă atacă în haită și îmi dau de lucru”, a fost răspunsul lui Orban pentru un internaut, semn că liderul FD o să rămână activ pe rețeaua de socializare. „Pagina mea de Facebook este intr-un fel ca și casa mea. Nu pot sa primesc in casa pe cei care scuipa, arunca gunoiul pe covor, înjură, mâzgălesc pereții pentru ca pana la urma niciun om civilizat nu îmi va mai calcă pragul”, a spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.