Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea după excluderea lui Chirica: E o formă de sultanat în PSD; cine nu îl urmează pe Dragnea e dat afară

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban asociere opozitie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat vineri excluderea din PSD a primarului Iaşiului, Mihai Chirica, arătând că în acest partid există o "formă de sultanat", iar cine nu îl urmează "orbeşte" pe Liviu Dragnea este dat afară. "Niciun om normal nu mai are ce să caute în PSD şi cine nu îl urmează orbeşte pe Dragnea este dat afară din PSD. (...) Este o formă de sultanat în PSD. Democraţie nu a fost niciodată în PSD, dar o asemenea intimidare a vocilor independente sau a celor care au alte păreri decât şeful nu mai există", a precizat, pentru AGERPRES, Ludovic Orban, conform Agerpres.

Vineri, Biroul Permanent Judeţean al PSD Iaşi a decis excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, precum şi a viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a preşedintelui executiv al Organizaţiei Municipale Iaşi a social-democraţilor, Sorin Iacoban. Pentru demiterea celor trei au votat 18 din cei 23 de membri prezenţi la şedinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.