Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, atac EXPLOZIV la adresa 'echipei câștigătoare': A fost o lovitură de partid! Au forțat oamenii să voteze

Inquam Photos/ Octav Ganea
congres PNL Ludovic Orban

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, susține că ”echipa câștigătoare” a dat o ”lovitură de partid” în cadrul Congresului PNL. Orban arată că s-a încălcat cel mai important drept într-o democrație și anume dreptul de a alege.

”După o campanie în care racolarea în ”echipa câștigătoare” s-a făcut mai mult cu arcanu, după o campanie în care au fost dați afară toți susținătorii mei, după o campanie dominată de presiuni și amenințări, după o campanie în care au fost utilizate promisiuni de bani publici, după o campanie în care președintele PNL a fost atacat mai mârșav decât de către PSD, totul a culminat cu un așa numit Congres în care s-a încălcat cel mai important drept într-o democrație: dreptul de a alege.

Să vezi miniștri, primari, liderul grupului de la Senat cum împiedică oameni să voteze, cum forțează oamenii să voteze cu un anumit candidat.

Planificatorii acestei lovituri de partid, care au orchestrat cea mai dură lovitură la adresa democrației și-au bătut joc de istoria glorioasă a PNL și au transformat PNL în ceva ce n-a fost niciodată în istoria sa. L-au coborât la cele mai de jos cote de popularitatate din istorie, l-au adus la un nivel la care nu a fost niciodată.”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.