Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban ATACĂ AUR: Ei nu înțeleg unde se află, fac năzbâtii care sunt interesante pentru ei

Facebook
Ludovic Orban

Șeful Camerei Deputaților, Ludovic Orban, anunță că membrii AUR nu înțeleg că au fost aleși ca parlamentari și că nu se comportă în acord cu normele impuse deminitarilor.

Citește și: Andrei Caramitru JIGNEȘTE PROTESTATARII: Anaflabeți funcționali care stau cu mama și cu tata. O să se SUFOCE în case

"Sunt excentrici și neobișnuiți, ei nu sunt obișnuiți și nu înțeleg bine unde se găsesc - că suntem în Parlament, unde ai anumite rigori în ceea ce privește comportamentul. Mănâncă în sala de plen, se filmează, filmează ședințele, inclusiv ale Biroului Permanent, și filmează ostentativ, mai ales în timp ce vorbesc... E adevărat că cei care privesc nu cunosc întotdeauna regulamentul, prevederile... Și nu-și dau seama că spun niște năzbâtii, dar care lor li se par interesante.

E prima lor experiență parlamentară și încă îi privim cu oarecare îngăduință și toleranță. Pe de altă parte, vor trebui să înțeleagă că această instituție e forul reprezentativ suprem al societății, al românilor, al României. Parlamentarii trebuie să reprezinte un exemplu pozitiv, nu negativ.", a declarat Orban.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.