Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban atacă PELUZA PSD, după consultările cu Klaus Iohannis: 'Una e ce vrea să facă Dragnea și ultrașii săi, alta e ce vrea PNL' - VIDEO

klaus iohannis ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, după consultările de la Cotroceni pe legile justiției, că mandatul formațiunii a fost acela de reluare a dezbaterilor pe legile justiției și codurile penale și care să țină cont de recomandările Comisiei de la Veneția.

Acesta l-a atacat și pe liderul PSD, Liviu Dragnea, spunând că partidele care compun majoritatea parlamentară trebuie să abandoneze proiectul liderului PSD.

”Este momentul în care toți cei care au crezut că pot să calce în picioare Tratatul UE trebuie să se trezească și să înțeleagă că pentru binele României trebuie să facem niște legi care să stea în picioare, care să apere cetățeanul.

Citește și: Viorica Dăncilă a făcut anunțul! Când o să fie adoptat salariul minim

Una e ce vrea să facă Dragnea și ultrașii săi anti-justiție și alta e ce vrea PNL. Noi ne așezăm la masă cu oricine pentru a face niște legi care să sastifacă nevoile reale și care să înlăture orice abuz, să înlăture politizarea justiției.

Avem pregătite amendamente care să readucă în cadrul constituțional și care să țină cont de prevederile Comisiei de la Veneția.”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Liviu Dragnea reacţionează! Ce spune despre Legea privind combaterea spălării banilor .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.