Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban bagă AEP în CORZI: 'Încearcă să modifice pe uşa din dos legislaţia în domeniul electoral'

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, solicită ca la modificarea legilor electorale să fie adoptat strict proiectul dezbătut în comisia specială, fără alte adăugiri, precizând că a văzut că Autoritatea Electorală Permanentă încearcă să modifice “pe uşa din dos” legislaţia în domeniu electoral, conform News.ro.

Orban a declarat, luni, că propunerile PNL vizând modificări la legea electorală au fost adoptate în comisia specială înfiinţată prin decizia plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului.

Citește și: Ana Birchall a LUAT FOC după ce ședința CSM s-a amânat din NOU: 'Fac un apel la președintele CSM'

“Salutăm faptul că în cadrul comisiei parlamentare propunerile Partidului Naţional Liberal, care au fost conforme cu solicitările preşedintelui Klaus Iohannis exprimate în scrisoarea adresată către Parlament, salutăm faptul că aceste propuneri au fost adoptate în Comisia specială care a fost înfiinţată prin decizia plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului. Şi considerăm că este necesară adoptarea în cadrul sesiunii extraordinară a acestei propuneri de modificare, care a fost adoptată în Comisia specială, fără alte propuneri de modificare”, a afirmat Orban.

El a menţionat că a văzut că Autoritatea Electorală Permanentă încearcă să modifice “pe uşa din dos” legislaţia în domeniul electoral.

“Am văzut că Autoritatea Electorală Permanentă încearcă să modifice pe uşa din dos legislaţia în domeniu electoral, înfiinţând entităţi neclare şi încercând să îşi extindă atribuţiile şi ca atare mandatul parlamentarilor Partidului Naţional Liberal este ca la modificarea legilor electoral să fie adoptat strict proiectul care a fost adoptat în comisia specială, fără alte adăugiri care nu au legătură cu obiectul care a stat la baza deciziei Parlamentului de a constitui această comisie”, a explicat liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.