Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban reproșează PSD că și-a neglijat un mare fief: 'Cele mai mari proiecte de investiţii pe următorii 10 ani se vor face în Moldova'

Facebook
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, aflat duminică la Iaşi, a participat o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor locale conduse de liberali şi candidaţii partidului la alegerile de peste o săptămână, în cadrul căreia a subliniat importanţa dezvoltării economice, a infrastructurii, cât şi a investiţiilor în judeţ, dar şi în întreaga regiune a Moldovei.

"Iaşiul, Moldova au nevoie de dezvoltare economică, de investiţii, de dinamică economică, de o susţinere reală din partea guvernărilor de la Bucureşti. Din punctul nostru de vedere, aşa se va întâmpla. Cele mai mari proiecte de investiţii pe următorii 10 ani se vor face în Moldova. Principala problemă a Moldovei este conectivitatea, faptul că trebuie să fie conectată la toate reţelele europene de transport. Pentru ca investiţiile să treacă munţii este nevoie de această conectivitate care a întârziat prea mult. Nu se poate în 30 de ani să nu construieşti o autostradă care să facă legătura între Iaşi şi infrastructura de transport european. De ce să ne mirăm? Nici Bucureştiul nu este legat de o autostradă de infrastructura de transport european. A trebuit să vină PNL la guvernare şi să obţină din partea Comisiei Europene promisiunea că va finanţa tronsonul lipsă", a afirmat Orban.

„Moldova a fost uitată de guvernanţi. Nu înţeleg de ce PSD care a avut ca fief atât timp Moldova, beneficiind de încrederea şi speranţele oamenilor, a putut să îşi bată joc într-un asemenea hal", a susţinut Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.