Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban contrazice TOATE sondajele din ultimele luni: 'PNL stă bine în sondaje' (VIDEO)

captura
ludovic orban PNL consultari

Premierul Ludovic Orban a declarat că PNL stă bine în sondaje, cu toate că guvernarea liberală, una "monocoloră", a acţionat în condiţii "extrem de dificile", de epidemie, criză economică, şi a adăugat că, în opinia, sa Executivul pe care îl conduce şi-a făcut datoria.

"Contrazic această informaţie, în general, cine dă publicităţii sondajele de opinie le dă cu scopul de a manipula. Partidul Naţional Liberal stă bine în sondaje şi cei care dau publicităţii sondajele urmăresc să creeze această percepţie că Partidul Naţional a scăzut. Partidul Naţional Liberal, în condiţii extrem de dificile, gândiţi-vă că suntem un guvern monocolor, avem o bază parlamentară, dacă adăugăm şi USR şi PMP cu care suntem într-o relaţie mai apropiată, hai să zic şi UDMR, nu avem 50% în Parlament, deci avem o bază parlamentară fragilă. Şi ne confruntăm cu o situaţie cu care nu s-a confruntat nimeni, epidemie, criză economică, secetă, situaţii extrem de dificile la care fost nevoie de răspunsuri foarte consistente şi foarte rapide ", a declarat Ludovic Orban, duminică, la B1 Tv, întrebat despre informaţiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora PNL a scăzut în sondajele de opinie, notează Agerpres.

Preşedintele PNL a adăugat că, în opinia sa, guvernarea liberală "şi-a făcut datoria".

"Eu cred că ne-am făcut datoria. Am salvat vieţi, am salvat locuri de muncă. Vă dau numai nişte date, pe luna mai, numărul angajaţilor cu contract de muncă, pe mai 2020, era numai cu 14.000 mai mic faţă de numărul angajaţilor cu contract de muncă din mai 2019", a mai spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.