Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban critică dublarea alocațiilor pentru copii: 'Votul pe alocații este iresponsabil. Este lipsă de bun simț'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Ludovic Orban se declară împotriva deciziei luate de Camera Deputaților, prin care alocațiile pentru copii au fost dublate. Premierul a criticat, miercuri seara, la Digi 24, și majorările salariale ale profesorilor, însă nu a spus nimic despre majorările pe care peste 110.000 de angajați din MAI le vor primi de la 1 ianuarie.

”Au lipsit 11 parlamentari liberali, din care 4 au lipsit motivat. Le-am spus foarte clar că orice parlamentar care odată cu preluarea guvernării nu înțelege că este nevoie de el în Parlament, nu va mai avea nicio șansă la un nou mandat. Pe de altă parte, au mai fost parlamentari care au împiedicat retrimiterea la comisie. Probabil tot s-ar fi ajuns la un astfel de vot lipsit de responsabilitate și care reflectă lipsa de logică și bun simț față de realitate.

Votul pe alocații este iresponsabil. Este lipsă de bun simț. Bugetul are constrângeri inimaginabile. Nu umflăm cu pompa venituri care nu vor exista niciodată. Impactul e de peste 6 miliarde. Să vii cu creșterea alocațiilor, cu majorarea salariilor pentru profesori, pentru medicii veterinari este de neînchipuit. Eu mă bazez pe români.

Citește și: Vești de ultimă oră- Toți românii cu credite sunt vizați

Nu poți, după ce ai dublat alocațiile pentru copii, anul trecut, nu poți să vii, la un an, cu o încă dublare. Generezi cheltuieli pentru care nu există venituri. O să avem de ales între a crește alocațiile pentru copii și a crește pensiile.”, a declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.