Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban dă fiori PSD: ''În toamnă vom depune o nouă moţiune de cenzură''

PNL
Ludovic Orban

''În toamnă vom depune o nouă moţiune de cenzură'', acesta este anunţul făcut de liderul PNL in direct la Digi24. Ludovic Orban susţine că ''oamenii trebuie să ştie că nu avem alt instrument la dispoziţie de a opri o guvernare decât prin intermediul moţiunii de cenzură''.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât de sănătoase sunt roșiile din „Programul Tomata“

''În toamnă vom continua discuţiile, toate negocierile pe care le purtăm să căutăm oportunităţi în care să putem să maximizăm numărul de voturi pe care putem să-l obţinem la moţiunea de cenzură. Obiectivul nostru este să dăm jos cât mai repede acest Guvern, adică să închidem această guvernare. Din păcate, în ultimele şase luni, constituţional nu se pot organiza alegeri anticipate. În mod normal alegerile anticipate reprezintă soluţia. Întoarcerea la popor reprezintă întotdeauna soluţia democratică, pentru că relegitimează Parlamentul în conformitate cu voinţa exprimată de cetăţeni şi dă posibilitatea ca voinţa oamenilor să se transpună în decizii politice sau în decizii de politici publice. Evident, dacă în toamnă vom avea ocazia vom depune o moţiune  de cenzură fără discuţie, pentru că acesta este singurul instrument. Oamenii trebuie să ştie, nu avem alt instrument la dispoziţie de a opri o guvernare decât prin intermediul moţiunii de cenzură'', a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

Liderul PNL a ţinut să le dea replica celor care au acuzat PNL că nu şi-a dorit această moţiune de cenzură.

''Este o minciune. PNL este singurul partid care a anunţat public încă imediat după alegeri că este pregătit şi că îşi asumă răspunderea guvernării cu orice riscuri. Că nu-şi face absolut niciun calcul de natură electorală, pentru că dacă-ilaşi la putere pe ăştia n-or să facă altceva decât să înrăutăţească situaţiaSituaţia este foarte proastă, situaţia economică, situaţia bugetară, Toate echilibrele economice sunt vraişte'', a încheiat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.