Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, DESCĂTUȘARE de forțe în Piața Victoriei: 'Avem misiunea SFÂNTĂ'

Facebook
orban

Discurs mobilizator susținut de liderul PNL Ludovic Orban în Piața Victoriei, acolo unde PNL a organizat un miting cu 40.000 de  participanți potrivit organizatorilor.

"Bine v-am găsit frați români! Vreau să aud din piepturile voastre strigătul pe care îl așteaptă România! PNL, victorie! Victorie!

Oameni buni, anul acesta se împlinesc 30 de ani de când am ieșit în stradă cu curaj, înfruntând forțele de represiune ale regimului comunist. Revoluția nu s-a terminat. În anul acesta, la 30 de ani de la Revoluție, avem misiunea sfântă să finalizăm Revoluția și să readucem România românilor liberi, românilor cinstiți,oamenilor muncitori, oamenilor corecți, oamenilor care își iubesc țara, oamenilor care vor ridicarea acestei țări.

Citește și: Elena Udrea a EXPLODAT la adresa Laurei Codruța Kovesi: E clar că nu va ocupa niciodată funcția europeană

Chem alături de noi toți românii de bună credință să creadă în Partidul Național Liberal, să creadă în șansa pe care o au de a duce România în primul rând!

Oameni buni, am imensa bucurie și onoare de a vă anunța că alături de noi este cel care stă ca un stejar în calea furtunilor pornite de ciuma roșie, care apără democrația, care apăra statutul european, care apără drepturile și libertățile fiecărui cetățean, alături de care vom construi o Românie puternică, o Românie modernă, o Românie a oamenilor cinstiți.

Oameni buni, alături de noi vine cel care vă cheamă spuneți „DA” la referendum, să spuneți „DA” pentru o Românie cinstită, să spuneți „DA” pentru o Românie europeană, să spuneți „DA” pentru România în primul rând!", a spus Ludovic Orban în Piața Victoriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.