Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban descinde în fieful adversarului: merge în organizația care îl contestă cel mai puternic

Inquam Photos / Octav Ganea
orban citu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, efectuează vineri o vizită de lucru în judeţul Cluj. Aici, liderul PNL întâmpină cea mai aprigă opoziție din partid, liderii PNL Cluj fiind în conflict deschis cu Orban încă de anul trecut. 

Cu această ocazie, el are programate vizite la câteva obiective din Câmpia Turzii şi Turda, dar şi o întâlnire cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Liderul PNL va merge la SC Berg Banat SRL din oraşul Câmpia Turzii, după care va face o vizită la şantierul Sălii Polivalente din oraşul Turda.

Ulterior, va avea o întâlnire cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, informează Agerpres. 

Vineri dimineaţă, preşedintele Camerei va merge, împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, la Aeroportul Internaţional ''Avram Iancu'' Cluj, ocazie cu care vor fi prezentate noile echipamente de securitate ale aeroportului, achiziţionate prin două proiecte finanţate din fonduri europene.

Valoarea proiectului ''Echipamente scanare bagaje de mână standard C3 cu sistem integrat automat de management / returnare a tăvilor'' este de 19.106.751,79 lei, iar finanţarea nerambursabilă din partea UE şi de la bugetul de stat este de 14.620.603,30 lei, echivalentă cu 98% din valoarea totală eligibilă.

Valoarea proiectului ''Echipamente de detecţie explozibil Standard 3 de tip CTX'' este 23.288.619,60 lei, iar finanţarea nerambursabilă din partea UE şi de la bugetul de stat este de 17.851.085,50 lei, echivalentă cu 98% din valoarea totală eligibilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.