Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre circulara trimisă în Guvern: Funcționarii nu au prioritate la vaccinul COVID

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvernul Romaniei

Guvernul se pregătește de campania de vaccinare împotriva Covid-19. Chiar dacă premierul Ludovic Orban a spus că primii care vor fi vaccinați sunt medicii și persoanele vulnerabile, totuși există o clasă cu totul și cu totul apare: demnitarul/funcționarul guvernamental.

În cadrul Guvernului, pe la toate ministerele se rostogolește o circulară prin care li se cere oamenilor să se înscrie pe lista pentru vaccinare împotriva Covid-19.

La solicitarea Ministerului Sănătății, fiecare minister trebuia să trimită până pe data 16.11. 2020 lista cu cei care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19. O astfel de circulară a fost transmisă în cadrul fiecărui minister.

La nivel oficial, Guvernul nu a anunțat un astfel de demers în spitale, pentru a vedea câți medici doresc să se vaccineze. De asemenea, nu a început niciun recensământ pentru persoanele vulnerabile care ar trebui să aibă prioritate la vaccinarea împotriva Covid-19.

Întrebat despre acest subiect, premierul Ludovic Orban a declarat luni că funcționarii din Guvern.

„Despre campania de vaccinare va pot spune atat. Prioritatile la vaccinare, in functie de cantitatile care ne vor fi livrate, sunt cele anuntate de presedintele Romaniei. Nu stiu de ce au fost..nu ma intrebati pe mine de ce au fost trimise. Ce pot sa va spun, nu, cheia de interpretare nu este ca au prioritate functionarii, nu. Ordinea de prioritati este anuntata de Presedinte”

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.