Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre începerea urmăririi penale în cazul președintelui Senatului: 'Tăriceanu stă pitit în spatele majorității PSD și nu scoate niciun sunet'

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Ludovic Orban a declarat, referitor la întârzierea votului la Senat asupra cererii DNA pentru începerea urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, că liderul ALDE „stă pitit în spatele majorității PSD”, așteptând probabil să vină Liviu Dragnea „cu cheia de la colivie la purtător”, potrivit mediafax.

Citește și: Victor Ponta anunță încă o lovitură devastatoare încasată de Liviu Dragnea! Cine blochează marele plan al liderului PSD

„Tăriceanu stă pitit în spatele majorității PSD și nu scoate niciun sunet, că majoritatea tergiversează punerea la vot. Așteaptă probabil să se împlinească termenul de prescripție sau vină cu cheia de la colivie la purtător Dragnea”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri seară, la postul B1 Tv.

Pe 11 martie, Biroul permanent al Senatului a dat ca termen aprilie pentru pentru primirea unui răspuns în legătură cu cererea DNA pentru începerea urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Ieşire dură din interiorul Băncii Naţionale! Omul lui Mugur Isărescu ‘atacă la baionetă’

Liviu Dragnea a declarat atunci că, până la sfârșitul lunii martie, ar trebui să se dea un vot cererii DNA pentru începerea urmăririi penale pentru președintele Senatului.

Procurorii DNA au solicitat Senatului, la începutul lunii noiembrie 2018, încuviinţarea începerii urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu. Procurorii au anunţat că preşedintele Senatului este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanţii unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiţionale la un contract comercial, banii fiind folosiţi pentru campania electorală.

Citește și: Propunere șocantă! O susținătoare USR-PLUS vrea ca avortul să fie obligatoriu!

Firma la care fac referire procurorii este Fujitsu Siemens Computers, cea de al cărui nume a fost legat şi dosarul Microsoft, în care au fost implicaţi mai mulţi demnitari români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.