Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre întâlnirea miniştrilor de externe român şi maghiar: 'Au existat consecințe favorabile'. Ce decizie a luat Ungaria

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a afirmat că au existat consecinţe favorabile în urma întâlnirii dintre ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, şi omologul său maghiar, una dintre acestea referindu-se la decizia Ungariei de a permite tranzitarea ţării pentru transportul rutier pe toată perioada unei zile.

Ludovic Orban a fost întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută vineri în judeţul Mureş, despre întâlnirea ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, cu omologul său maghiar, Péter Szijjártó.

Anunț de la Cotroceni - Klaus Iohannis a semnat trei decrete

"Cred că la întâlnirea celor doi miniştri de externe s-au exprimat puncte de vedere clare şi poziţia exprimată de ministrul Bogdan Aurescu este poziţia Guvernului. Au şi existat consecinţe favorabile, în urma discuţiei Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea Ungariei pe transport rutier pe toată perioada de 24 de ore a unei zile”, a afirmat Orban, potrivit news.ro.
El a reamintit că anterior au fost discuţii şi între miniştrii de interne ai celor două ţări, eliminându-se astfel blocajele legate de transportul rutier de persoane.
"De asemenea, anterior au fost discuţii la nivelul miniştrilor de interne prin care s-au deschis mai multe puncte de trecere a frontierei şi cred că în felul acesta s-au eliminat orice blocaje legate de transportul rutier de persoane care tranzitează Ungaria. De asemenea, în orice alte privinţe noi ne exprimăm punctul de vedere constant pe care l-am exprimat de-a lungul timpului”, a explicat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.