Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre miniştrii care candidează la parlamentare: Poate vor merge în campanie în timpul liber (VIDEO)

orban pnl

Premierul Ludovic Orban afirmă că membrii Guvernului care sunt şi candidaţi la alegerile parlamentare nu se vor putea implica în campanie electorală decât în timpul liber, prioritatea fiind activitatea guvernamentală.

"Activitatea la nivel guvernamental nu va fi afectată. Miniştrii trebuie să îşi exercite prerogativele fără să afecteze necesităţile din domeniile pe care le conduc. Poate vor merge în timpul liber (în campanie electorală, n.r.). Prioritatea este activitatea guvernamentală", a declarat Orban, într-o conferinţă de presă.

Conducerea PNL a aprobat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Dintre cei 18 membri ai Guvernului Orban, doar trei nu se află pe listă: Costel Alexe, ministrul Mediului, ales deja preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, care va fi înlocuit în Guvern,  Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, Marcel Boloş, ministrul Fondurilor. Europene. Toţi cei 15 miniştri candidaţi se află pe locuri eligibile. 11 sunt chiar pe primul loc în diverse judeţe, iar patru miniştri sunt pe locul 2 sau 3 pe liste. Cazuri speciale sunt cele ale miniştrilor Ciucă şi Predoiu, care au fost "paraşutaţi" în fruntea listei la Dolj, respectiv Prahova. Dacă ministrul Ciucă este măcar născut în judeţul Dolj, Predoiu nu are nicio legătură cu Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.