Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Ludovic Orban despre potențialii săi rivali la prezidențiale Geoană, Kovesi, Simion și Dăncilă

candidati

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, a comentat vineri, la Realitatea Plus, șansele pe care le-ar avea la viitoarele alegeri prezidențiale cele câteva nume vehiculate în mediile politice și în presă: Mircea Geoană, Laura Codruța Kovesi, George Simion și Viorica Dăncilă.

1. "Mircea Geoană a avut ocazia să devină președintele României, a pierdut pe mâna lui, într-o săptămână de la 14% în fața lui Băsescu în turul 2 a ajuns să piardă alegerile și a și rămas așa în memoria populară, că seară a fost președinte și dimineață nu a mai fost. De altfel, el este secretar adjunct la NATO, dar văd că este mai preocupat de România și de campania pe care și-o pregătește. Din punctul mei de vedere, Mircea Geoană nu cred că este un candidat foarte serios”.

2. Pe Laura Codruța Kovesi eu am sprijinit-o și în mare parte deține această funcție de procuror-șef al Parchetului European și datorită eforturilor de lobby pe care le-am făcut. Pe de altă parte, mandatul ei se termina în 2026, iar de regulă într-o funcție europeană atât de înaltă trebuie să girezi întregul mandat, mai ales că este primul, (...) Sunt convins că L.C. Kovesi, să nu uităm că e magistrat de carieră, este preocupată, în primul rând, de a asigura funcționarea Parchetului European și de a asigura performanțe pentru acesta”.

3. „George Simion a zis că nu va candida, el are treabă vara asta (...) să vedem cu cine face nuntă. Nunta ti-o faci cu prieteni, cu familia, nu o transformi într-un eveniment politic, pentru că e practic o formă de a-ți face campanie electorală”.

4. "Viorica Dăncilă este haioasă, este simpatică, dar sincer nu cred că are șanse. Ea a fost candidată din partea PSD și a obținut un scor submediocru , mult sub scorurile obținute de alți candidați la prezidențiale pe care i-a avut în trecut PSD”.

5.  "Să nu mă întrebați de Nicolae Ciucă, pentru că nu cred că-și termină nici mandatul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.