Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre scandalul vizelor de flotant: 'După alegerile parlamentare vom modifica legea'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că, după alegerile parlamentare, legea va fi modificată, astfel încât cu 6 luni înainte de alegeri să nu se mai permită acordarea vizelor de flotant.

VIDEO Marcel Ciolacu, după vot: Sper ca perioada umilinței față de medici, profesori, copii, părinți și bunici astăzi să ia sfârșit în România


"După alegerile parlamentare vom modifica legea şi vom introduce prevederea pe care noi am vrut să o introducem când ne-am angajat răspunderea ca şi guvern, care, din păcate, nu a fost adoptată pentru că atunci a trecut moţiunea de cenzură şi anume aceea ca să nu se mai permită cu 6 luni înainte de alegeri să se facă vize de flotant. E evident că acest proces de acordare a vizelor de flotant până în ziua votului este un proces de turism electoral. Este clar, nu am niciun dubiu, nu sunt de acord şi acest lucru trebuie să înceteze, cu 6 luni înainte de alegeri nu mai trebuie permisă acordare vizelor de flotant", a declarat Ludovic Orban, duminică, la plecarea de la Şcoala generală nr. 1 din Dobroeşti, judeţul Ilfov, unde a votat la alegerile locale.

Premierul a fost întrebat cum vede faptul că şi în localitatea unde a votat sunt zeci de persoane care au primit vize de flotant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.