Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, detalii de ULTIMĂ ORĂ despre plângerea penală pe numele lui Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban pg

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că plângerea penală împotriva preşedintelui Camerei, Liviu Dragnea, pentru neconvocarea acestui for în sesiune extraordinară, va fi depusă de deputaţii liberali.

"Am discutat acest subiect. Am luat decizia ca plângerea să fie depusă de deputaţi, lăsând la latitudinea fiecărui deputat dacă semnează sau nu semnează această sesizare contra lui Liviu Dragnea", a spus Orban, la Parlament, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a precizat că această plângere va fi depusă în momentul în care vor fi strânse semnăturile.

"Nu putem accepta să tolerăm acest precedent grav care a dus la realizarea de disfuncţionalităţi majore în funcţionarea Parlamentului, o instituţie fundamentală în statul român, de către Liviu Dragnea, mai ales în momente extrem de importante pentru România, pentru că motivaţia solicitării de convocare a sesiunii extraordinare era determinată de evenimentele din 10 august şi nevoia de a descoperi şi identifica vinovaţii pentru reprimarea brutală a manifestanţilor şi, de asemenea, comisia de anchetă pentru descoperirea responsabililor pentru scăparea de sub control a virusului pestei porcine africane, care a afectat extrem de grav societăţi, ferme şi gospodării ale românilor", a adăugat preşedintele PNL.

Citește și: Avocata lui Sandy Matei anunță APOCALIPSA după dezvăluirile lui Vâlcov: Se lasă cu anchetă la Ministerul Muncii, plângere penală și un proces .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.