Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban DEZVĂLUIE date din SONDAJUL intern: au reieșit date care CUTREMURĂ PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
orban diicot

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că în sondajul intern comandat de partid, PSD este la 30%, în timp ce PNL este la 27%. Orban susține că acest sondaj relevă faptul că, pentru prima dată, electoratul dur al PSD se uită spre alte partide și există potențial de migrare în masă, oamenii fiind dezamăgiți de guvernare.

”Da, PNL este la 27%, dar noi nu am făcut acest sondaj pentru a măsura scorul PNL. Noi am făcut sondajul de opinie ca să aflăm percepțiile oamenilor, nevoile oamenilor, probleleme oamenilor, percepția asupra guvernării.

Vă dau un exemplu: 17,6% cred că România se îndreaptă într-o direcție bună. Pe publicul PSD, 60% cred că România se îndreaptă într-o direcție greșită. La fel și la ALDE. Pentru prima dată se observă o volatilitate a electoratului PSD, adică sunt oameni care votau cu PSD, acum se uită către un alt partid.

Aș prefera să nu dau date, dar PSD este la 30%. Pentru ei este un scor dezastruos. Imediat după alegeri ajunseseră la 54-55%, dar bonusul de victorie s-a erodat rapid. Ei au revenit rapid la scorul câștigat în alegeri, guvernarea s-a erodat extrem de rapid, iar apoi partidul a scăzut cu 17%. Este dezastru pentru ei!”, a declarat Ludovic Orban, la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.