Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Dragnea a înnebunit, joacă Angry Birds în Kiseleff, se ascunde ca șobolanul - VIDEO

Facebook
orban ludovic

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la un miting în Focșani, că liderul PSD Liviu Dragnea „a înnebunit complet” și nu are curaj „să scoată capul” în nicio localitate.

„„Am fost săptămâna aceasta în fiefuri PSD, m-am dus la Câmpulung unde este primar PSD, n-am văzut picior de PSD ca să nu mai zic că nu l-am văzut pe Dragnea. Am fost unde este Dacia Renault la Mioveni, unde primarul PSD a fost ales în 2016 cu 90%, nu am văzut picior de PSD și nu l-am văzut pe Dragnea. Mai mult decât atât, primarul PSD a anulat concertul pe care l-a promis către locuitorii din Mioveni și a dat bir cu fugiții, luptându-se cu Siegfried Mureșan la televiziune în timp ce noi defilam liberi prin Mioveni. Am fost în Turnul Severin, ieri, la Zilele Turnului Severin, cu primar PSD, nu am văzut picior de PSD, nu l-am văzut pe Dragnea.

L-a văzut cineva pe Dragnea în vreun loc din județele, din localitățile în care trăiți? Dragnea nu are curaj să scoată capul în lume în nicio localitate din țara asta, se ascunde ca un șobolan în Kiseleff unde joacă Angry Birds. Ați auzit de așa ceva? A înnebunit complet omul asta! Ăsta mai poate să conducă România? Asta trebuie dus fie la spital, fie la....”, a spus Orban.

Liderul PNL l-a mai catalogat pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, ca fiind un „derbedeu interlop”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.